DPS Personeel

Efficiënte productie is onmogelijk zonder een optimale inzet van uw medewerkers. Het DPS-systeem zorgt ervoor dat de juiste mensen met de juiste capaciteiten op de juiste plaats zijn.

In het DPS-systeem kunnen allerlei gegevens over uw personeel worden vastgelegd. Behalve de NAW-gegevens, kunnen functioneringsgesprekken, uitgifte en beheer van kleding, schoenen, gereedschappen, kluizen en kasten worden geregistreerd. Daarnaast is er een speciaal personeelsbestand beschikbaar voor de registratie van relevante gebeurtenissen. Ook de arbeidscontracten kunt u eenvoudig vastleggen en beheren.

Rooster en verzuim

Puzzelen met werktijden en dagen van de week is niet meer nodig. In het DPS-systeem kunnen dienstroosters worden aangemaakt en gecontroleerd. Elke wijziging zoals ziekte, verlof, overwerk, verzuim, cursussen en opleiding kunnen aan de verzuimregistratie worden toegevoegd.

Plannen

Zelf inschatten hoeveel personeelscapaciteit er op een productielijn nodig is, hoeft niet meer. Het systeem geeft automatisch de benodigde capaciteit aan. Gebaseerd op de verschillende competenties, personeelskosten en functie- en planningsvoorkeuren, wordt de meest optimale bezetting voor uw productielijn samengesteld. Een personeelstekort? Het systeem is zelf in staat om een voorstel voor het uitzendbureau te genereren.

Toegang en aanwezigheid

Hoe laat was een personeelslid aanwezig en in welke ruimtes mag een personeelslid of een bezoeker zich begeven? Het DPS-systeem geeft antwoord op deze vraag. Alle toegangsdeuren kunnen worden voorzien van toegangsreaders en elk personeelslid krijgt een unieke identificatiepas. De uitgebreide rapportagemogelijkheid laat niet alleen zien wie er aanwezig was in uw bedrijf, maar ook waar en hoe laat.

Opleiding- en competentiebeheer

Met ons systeem kunt u inzicht houden in het actuele kennisniveau van uw personeel. Het is mogelijk om een opleidingsstrategie op te stellen en per personeelslid opleidingen toe te wijzen. Het systeem legt een bibliotheek van interne en externe opleidingen vast. Elke opleiding is gekoppeld aan functiebeschrijvingen, competenties, de toegangsreader en kennisniveau. Desgewenst wordt de opleidingsmodule gekoppeld aan een e-learning module.

Neem contact met ons op

Meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.